Tips για να εξοικονομήσεις χρήματα στις online αγορές σου

Οι online αγορές είναι εξαιρετικά βολικές, προσφέρουν πολλές επιλογές και συχνά έχουν καλύτερες τιμές από ό,τι οι αγορές σε φυσικό κατάστημα. Ωστόσο, πολλές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να διαχειριστείς το budget σου και να επωφεληθείς στο έπακρο από εκπτώσεις, προσφορές – και όχι μόνο. Πάμε να δούμε ορισμένες απλές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να εξοικονομήσεις χρήματα στις online αγορές σου!

Κάνε σύγκριση τιμών

Πριν κάνεις μια αγορά, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να συγκρίνεις τις τιμές σε διάφορα websites. Πολλά eshops πωλούν τα ίδια προϊόντα και οι τιμές μπορεί να διαφέρουν σημαντικά.

Επωφελήσου από εκπτώσεις, προσφορές και κουπόνια

Οι περίοδοι εκπτώσεων, όπως η Black Friday, η Cyber Week και οι εκπτώσεις στο τέλος της σεζόν, μπορούν να σου εξοικονομήσουν αρκετά χρήματα. Επιπρόσθετα, κάποια ηλεκτρονικά καταστήματα προσφέρουν κουπόνια και κωδικούς που μπορούν να μειώσουν κι άλλο το κόστος.

Κάνε εγγραφή σε newsletter

Πολλά eshops προσφέρουν έκπτωση στην πρώτη αγορά αν κάνεις εγγραφή στο newsletter τους. Επιπλέον, οι συνδρομητές συχνά λαμβάνουν αποκλειστικές προσφορές και έγκαιρη πρόσβαση στις εκπτώσεις. Bonus tip – μπορεί να λάβεις επιπλέον κουπόνι για την γιορτή ή τα γενέθλιά σου!

Πλήρωσε με PayByBank για να αποφύγεις πρόσθετες χρεώσεις

Όταν φτάσεις στο checkout, επίλεξε ως τρόπο πληρωμής την Αυτοματοποιημένη Τραπεζική Κατάθεση PayByBank. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του PayByBank είναι η αποφυγή πρόσθετων χρεώσεων, που πολλές φορές έχουν οι διατραπεζικές μεταφορές χρημάτων. Με τη χρήση του PayByBank, μπορείς να κάνεις απευθείας online πληρωμές από τον τραπεζικό σου λογαριασμό ή να εξοφλήσεις την παραγγελία σου με μετρητά σε ένα σημείο εξυπηρέτησης PayLink – Western Union.

Έλεγξε για δωρεάν μεταφορικά

Τα έξοδα αποστολής μπορούν να εξουδετερώσουν οποιαδήποτε εξοικονόμηση από τις διάφορες εκπτώσεις. Αναζήτησε ηλεκτρονικά καταστήματα που προσφέρουν δωρεάν αποστολή ή ψάξε για ένα eshop που πουλάει όλα όσα θες, για να καλύψεις το ελάχιστο όριο δωρεάν αποστολής.

Φτιάξε λίστα αγορών

Οι αυθόρμητες αγορές μπορούν να αδειάσουν γρήγορα το πορτοφόλι σου! Αντ’ αυτού, προγραμμάτισε τις αγορές σου εκ των προτέρων φτιάχνοντας μια λίστα αγορών, ώστε να αποφύγεις την αγορά περιττών προϊόντων.