Προετοιμαστείτε κατάλληλα για τις καλοκαιρινές εκπτώσεις

Το καλοκαίρι έφτασε και οι προετοιμασίες για τις πολυαναμενόμενες καλοκαιρινές εκπτώσεις, έχουν ήδη ξεκινήσει. Εάν έχετε e-shop, θα γνωρίζετε κι εσείς ότι η περίοδος των εκπτώσεων αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για αύξηση των online πωλήσεων και των κερδών σας, απαιτεί, όμως, παράλληλα και την κατάλληλη προετοιμασία. Πώς μπορείτε, λοιπόν, να είστε πανέτοιμοι για τις καλοκαιρινές εκπτώσεις;

Κατανοήστε τους πελάτες σας

Η γνώση του κοινού-στόχου σας είναι το πρώτο βήμα για την αποτελεσματική προετοιμασία της εκπτωτικής περιόδου. Αναλύστε δεδομένα πωλήσεων του παρελθόντος για να εντοπίσετε τάσεις και προτιμήσεις των πελατών σας. Υπάρχουν συγκεκριμένα προϊόντα του e-shop σας που τείνουν να εξαντλούνται; Ποιες στρατηγικές μάρκετινγκ έχουν αποδώσει στο παρελθόν τα καλύτερα αποτελέσματα; Η κατανόηση των αναγκών και της συμπεριφοράς των πελατών σας θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε τις εκπτώσεις και τις ενέργειες μάρκετινγκ πιο αποτελεσματικά.

Βελτιστοποιήστε το e-shop σας

Με όλο και περισσότερους πελάτες να κάνουν τις αγορές τους online, η ύπαρξη ενός εύχρηστου και απλού e-shop είναι ζωτικής σημασίας. Βεβαιωθείτε, λοιπόν, ότι το e-shop σας είναι φιλικό προς το χρήστη, λειτουργεί σωστά για όλες τις συσκευές, και κυρίως για κινητά, καθώς και ότι μπορεί να διαχειριστεί την αυξημένη επισκεψιμότητα της εκπτωτικής περιόδου. Επισημάνετε τις καλοκαιρινές εκπτώσεις σε περίοπτη θέση στην αρχική σας σελίδα και δημιουργήστε ειδικές σελίδες προορισμού για τις προσφορές.

Αξιοποιήστε τα πλεονεκτήματα του PayByBank

Η ύπαρξη πολλαπλών επιλογών πληρωμής είναι το κλειδί για τη μείωση της εγκατάλειψης του καλαθιού και την ενίσχυση της ικανοποίησης των πελατών. Η αυτοματοποιημένη τραπεζική κατάθεση PayByBank σας παρέχει πολλαπλά οφέλη , επιτρέποντας στους πελάτες σας να πληρώνουν απευθείας από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, παρέχοντας μια γρήγορη, ασφαλή και βολική μέθοδο πληρωμής. Ενσωματώνοντας το PayByBank στις επιλογές πληρωμών σας, ανταποκρίνεστε στην αυξανόμενη προτίμηση για άμεσες τραπεζικές πληρωμές, απλοποιείτε τη διαδικασία του checkout σας, βελτιώνοντας έτσι την εμπειρία του πελάτη και να αυξάνοντας το conversion rate.